✓ Snelle levering binnen NL & BE
✓ Veilig online bestellen & betalen
✓ A-kwaliteit, scherpe prijzen

Ayous schutting

Bent u van plan een nieuwe schutting te plaatsen voor nieuwbouw of bestaande bouw? Zoekt u een strakke en luxe uitstraling van uw tuin?

Een schutting beslaat in veel gevallen een groot deel van de tuin. Om dit uitzicht zo mooi en luxe mogelijk te maken kunt u kiezen voor Ayous hout. Ayous hout is thermisch gemodificeerd waardoor het een langere duurzaamheidsklasse heeft. Hierdoor kan de schutting tot wel 25 jaar onbehandeld blijven staan. Een extra voordeel is dat een schutting aan beide kant ventileert waardoor het hout er nog langer goed uit blijft zien.

Profielen
Ayous hout is verkrijgbaar in verschillende profielen. Ons populairste profiel is triple rhombus, zoals op de foto. Uiteraard leveren wij ook andere fraaie profielen zoals channelsiding of barcode profiel. Ieder profieldeel kan zowel verticaal als horizontaal worden aangebracht, zodat u altijd kunt kiezen uit meerdere opties. Zelfs combineren is mogelijk.

Montage
U begint altijd met het plaatsen van de palen in de grond. Daarna bepaalt u of u de profielen horizontaal of verticaal wilt aanbrengen. De montage is eenvoudig. Het thermisch gemodificeerde Ayous hout is namelijk extra licht van gewicht. De verwerking is prettig. Het hout is gemakkelijk te verzagen en het splijt niet. Iedere handige klusser kan zijn schutting zelf plaatsen. 

RVS
Belangrijk bij het vastzetten van de schuttingprofielen is het gebruik van rvs schroeven. Anders ontstaan er in verloop van tijd zwarte vlekken rondom de schroefgaten. Door het gebruik van onze speciale rvs schroeven blijft de strakke look van het Ayous hout behouden. Wel even voorboren waardoor het hout niet beschadigt. 

Goedkoop en duurzaam
Waarom Ayous en geen andere populaire houtsoort als western red cedar? Simpel, thermisch gemodificeerd Ayous is beduidend goedkoper dan tropisch hardhout, net zo duurzaam en met zijn strakke, noestvrije uitstraling even aantrekkelijk als veel duurdere alternatieven. Wilt u weten hoe u een prachtige schutting kunt bouwen met Ayous?  Neem dan snel contact met ons op.

 

De waardering van ayous.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 22 reviews.